Ahli Solusi Kontrol Aliran Hemat Energi lan Hemat Lingkungan

Ekspansi Karet Gabungan

  • Flexible Rubber Joint

    Karet sing fleksibel

    Karakteristik kinerja Gabungan karet fleksibel, sing uga diarani penyerap geter, penyerap geter pipa, sendi fleksibel lan sendi selang lan sapanunggalane, yaiku sendi pipa kanthi fleksibilitas dhuwur, kenceng hawa sing dhuwur lan resistensi medium lan resistensi cuaca sing apik. Karakteristik kinerja yaiku: 1. Ukurane cilik, bobot entheng, fleksibilitas, trep kanggo dipasang lan dirawat. 2. Sajrone instalasi, transversal transial, aksial lan sudut bakal ...